هر دو گوشت گاو و مرغ به طور گسترده مصرف می شوند و هر دو ارتباط منفی با دیابت، سلامت قلب و عروق و سایر شرایط سلامتی دارند.

من به عنوان یک طرفدار گوشتخوار، گوشت گاو و مرغ زیادی می خورم. من با یک متخصص تغذیه صحبت کردم و ساعت های بی شماری را صرف تحقیق در مورد این نوع گوشت ها و خطرات بالقوه آنها برای سلامتی کردم.

بیشتر بخوانید: خرید قفس مرغ تخمگذار

در اینجا همه چیزهایی است که باید برای انتخاب گزینه سالم‌تر بدانید.

مقایسه

  • گوشت گاو لزوما سالم تر از مرغ نیست زیرا کالری بیشتری نسبت به مرغ دارد.
  • مرغ از نظر پروتئین و ویتامین غنی تر است، در حالی که گوشت گاو دارای مواد معدنی بیشتری است.
  • سالم ترین گزینه های گوشتی برای خوردن، تکه های بدون چربی گوشت گاو و سینه مرغ است که چربی اشباع کمی دارند.
بیشتر بخوانید: قفس پرورش مرغ گوشتی

تغذیه مرغ در مقابل گوشت گاو

بیایید ببینیم پروفایل های تغذیه ای این دو چگونه با هم مقایسه می شوند.

بیشتر بخوانید: قیمت آبخوری اتوماتیک نیپل

1. کالری

هم گوشت مرغ و هم گوشت گاو کالری بالایی دارند.

100 گرم گوشت گاو پخته 276 کالری دارد . 100 گرم مرغ پخته 165 کالری دارد. این بدان معناست که گوشت گاو بیش از 40 درصد کالری بیشتری نسبت به مرغ دارد.

بیشتر بخوانید: خرید تجهیزات مرغداری

گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده دارای کربوهیدرات بالایی نیستند. مرغ دارای مقدار بیشتری چربی غیراشباع چندگانه و مقدار کمتری چربی اشباع شده است. گوشت گاو چربی تک غیراشباع بیشتری دارد که کمی سالم تر از چند غیراشباع است.

به طور کلی، گوشت گاو دارای چربی بیشتری است، در حالی که مرغ پروتئین بیشتری دارد. یعنی گوشت مرغ از نظر کالری گزینه بهتری برای مصرف گوشت است.

2. پروتئین

هم گوشت قرمز و هم گوشت مرغ پروتئین بالایی دارند، اما اگر پروتئین بدون چربی با چربی اشباع کمتری می خواهید، گوشت مرغ گزینه بهتری است.

اگر می‌خواهید از شر چربی‌های بدن خلاص شوید و به وزن مناسب یا رشد ماهیچه‌ها برسید، مرغ انتخاب بهتری است.

بیشتر بخوانید: قیمت فن ھواکش مرغداری

سینه مرغ یک گوشت محبوب برای کاهش وزن است و همچنین می تواند به ساخت تراکم استخوان و جلوگیری از تحلیل استخوان کمک کند زیرا پروتئین زیادی دارد. این به ویژه برای سالمندانی که نگران آرتریت و پوکی استخوان هستند مفید است.

مصرف گوشت طیور ایالات متحده (جوجه های گوشتی، سایر مرغ ها و بوقلمون) به طور قابل توجهی بیشتر از گوشت گاو یا خوک است، اما کمتر از کل مصرف گوشت قرمز است.
– وزارت  کشاورزی ایالات متحده (USDA)

با این حال، گوشت قرمز نیز منبع خوبی از پروتئین است. در واقع، اگر با وزن اندازه گیری شود، گوشت گاو پروتئین بیشتری نسبت به مرغ دارد. گوشت گاو همچنین دارای کراتین زیادی است که به ساخت سریع عضلات بدون چربی کمک می کند.

بیشتر بخوانید: قیمت هواکش ۱۴۰ مرغداری

از نظر پروتئین، مرغ گزینه کمی بهتر است، اما با گوشت قرمز اشتباه نخواهید کرد. اطمینان حاصل کنید که از گوشت های فرآوری شده اجتناب کنید ، زیرا برش های فرآوری نشده از نظر پروتئین غنی تر هستند.

3. ویتامین ها

با خوردن مرغ و گوشت قرمز چه مقدار ویتامین می توانید دریافت کنید:

  • ویتامین A –  گوشت گاو و مرغ دارای مقادیر مشابهی ویتامین A هستند، در حالی که گوشت مرغ مقدار کمی بالاتر دارد.
  • ویتامین D – گوشت گاو و مرغ هر دو دارای مقادیر مشابهی ویتامین D هستند.
  • ویتامین E –  گوشت گاو به طور متوسط ​​133 میکروگرم ویتامین E در هر 100 گرم دارد و سینه مرغ 0.4 میلی گرم ویتامین E در هر 100 گرم دارد.

بیشتر بخوانید: قیمت فن مرغداری

  • ویتامین K – گوشت گاو دارای 0.85 گرم ویتامین K در هر اونس است، در حالی که مرغ دارای 2.1 میکروگرم است.
  • ویتامین های B – گوشت گاو ویتامین B12 بیشتری دارد و مرغ ویتامین B1، B3 و B5 بیشتری دارد .

4. مواد معدنی

تفاوت گوشت قرمز و مرغ در تعداد مواد معدنی در اینجا آمده است:

بیشتر بخوانید: قیمت هواکش صنعتی مرغداری

  • آهن –  گوشت قرمز منبع عالی آهن است. گوشت گاو 2.3 میلی گرم آهن در 100 گرم دارد و مرغ 0.72 میلی گرم آهن دارد .
  • کلسیم –  گوشت گاو 30 میلی گرم کلسیم در هر وعده دارد، در حالی که مرغ 11 میلی گرم دارد.
  • پتاسیم –  گوشت گاو و مرغ دارای مقادیر مشابهی پتاسیم هستند. گوشت گاو 287 میلی گرم پتاسیم دارد در حالی که مرغ 255 میلی گرم پتاسیم دارد.
  • امگا 3 و امگا 6 – اسید لینولئیک مرغ بیشتر از گوشت قرمز است.

بیشتر بخوانید: لیست قیمت دستگاه پرکن

به طور کلی، گوشت گاو برنده رقابت معدنی است. مصرف گوشت گاو مواد معدنی بیشتری نسبت به خوردن گوشت مرغ به شما می دهد.

تاثیر گوشت گاو در مقابل مرغ

در اینجا سه ​​جنبه سلامتی گوشت گاو و مرغ وجود دارد که باید قبل از انتخاب یکی یا دیگری در نظر بگیرید.

1. سلامت قلب

انجمن قلب آمریکا می گوید خوردن گوشت مرغ به جای گوشت قرمز بهتر است. گوشت گاو اسیدهای چرب اشباع شده و چربی های ترانس بیشتری دارد که می تواند کلسترول را افزایش داده و مشکلات موجود را بدتر کند.

علاوه بر این، گوشت قرمز فرآوری شده دارای سدیم، نیترات و سایر محصولات جانبی است که می تواند منجر به اثرات نامطلوب سلامتی شود. به همین دلیل است که هنگام تهیه برش های گوشت قرمز باید در مورد تولید گوشت گاو بیاموزید.

بیشتر بخوانید: جت هیتر مرغداری

در نهایت، محققان دریافتند که آهن هِم، که در گوشت گاو به مقدار زیاد یافت می شود، خطر دیگری برای سلامت قلب است. از سوی دیگر، خوردن مرغ خطر کمتری برای بیماری های قلبی عروقی دارد.

این بدان معناست که مرغ خطری برای سلامت قلب دارد، اما به طور قابل توجهی کمتر از مصرف گوشت گاو.

بیشتر بخوانید: قیمت جت ھیتر برقی مرغداری

2. دیابت

هر دو گوشت قرمز و سفید خطر ابتلا به دیابت را دارند. برخی از مطالعات می گویند افرادی که عاشق خوردن گوشت، به ویژه گوشت قرمز و مرغ هستند، در مقایسه با افرادی که گوشت نمی خورند، دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت هستند .

بیشتر بخوانید: تولیدی هیتر موشکی مرغداری

این بیشتر به دلیل آهن هِم است که به ویژه در گوشت گاو زیاد است.

یکی از راه های کاهش این خطر، انتخاب گوشت گاو و مرغ بدون چربی، جایگزینی گوشت با ماهی و صدف، و طبخ گوشت در دمای پایین تر است.

3. خطر سرطان

خوردن گوشت های فرآوری شده، به ویژه قرمز، منجر به افزایش احتمال ابتلا به سرطان می شود.

گوشت فرآوری شده به ویژه خطر ابتلا به سرطان معده و مری را افزایش می دهد.

از سوی دیگر، طیور منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود. با این حال، یک مطالعه نشان داد که مرغ می تواند منجر به سرطان پروستات شود، به ویژه در طی روش های پخت با حرارت بالا.

بیشتر بخوانید: خرید هیتر کابینتی مرغداری

سوالات متداول

کدام گوشت سالم تر است؟

کدام گوشت کم چرب تر است؟

هر روز چه گوشتی بخورم؟

آیا باید گوشت گاو بخورید یا مرغ؟

گوشت گاو و مرغ جزو پرمصرف ترین گوشت ها هستند. مرغ پروتئین، ویتامین ها و کالری کمتری دارد، در حالی که گوشت گاو دارای مواد معدنی بیشتری است.

اگر در تلاش برای تنظیم کلسترول خون، کاهش وزن یا عضله سازی هستید، مرغ انتخاب بهتری است. اگر مراقب مصرف گوشت خود هستید، می توانید برش های بدون چربی مانند گوشت گاو بدون چربی را نیز انتخاب کنید.

مهم نیست که کدام برش را ترجیح می دهید، مطمئن شوید که یک تامین کننده قابل اعتماد پیدا می کنید. در دو سال گذشته یک سرویس تحویل گوشت که دارای تنوع بسیار زیادی از گوشت گاو، مرغ و بوقلمون است، گوشت سفارش داده‌ام.

آنها فقط گوشت با منبع پایدار می فروشند، و شما می توانید بین برش های گوشت گاو بدون چربی یکی را انتخاب کنید. آنها گوشت های فرآوری نشده می فروشند، بنابراین لازم نیست نگران باشید که بر سلامت شما تأثیر منفی می گذارد.